Zonnelux

Houten JaloezieŽn

Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit! Houten jaloezieŽn op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur en een perfecte combinatie van stijl, sfeer en functionaliteit.

Duetteģ

Duetteģ is een elegante kruising tussen gordijnen en jaloezieŽn. U bepaalt zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy en deze laat uw ruimte sfeervol tot leven komen. Een perfect product voor de slaapkamer.

Shutters

Shutters zijn kwalitatief hoogwaardige houten luiken met verstelbare lamellen voor hoofdzakelijk de binnenkant van de woning. Een kamer met daglicht regulerende shutters verandert in een oase van stijl en rust.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat zijn een traditioneel product welke goed gecombineerd kunnen worden met overgordijnen. Met rolgordijnen van Zonnelux kunt u kiezen voor optimale verduistering of transparantie met prachtig gefilterd daglicht.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn elegante producten en zijn toepasbaar in verschillende ruimtes zoals keuken, living en slaapkamer. In onze collectie vindt u verschillende transparanties en diktes van stoffen.

Paneelgordijnen

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur is de Zonnelux Paneelgordijncollectie een aanrader! Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. Combineer transparante stoffen met niet transparante stoffen voor een speels lichteffect.