vloeren

Tapijt

dempt het geluid, voelt warm aan en verbetert de akoestiek. Bovendien geeft een ruimte waarin tapijt ligt een behaaglijk en comfortabel gevoel.

Marmoleum

is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct. Het is leverbaar als banenmateriaal, als tegels en als kliksysteem.

Laminaat-vloeren

hebben een authentieke uitstraling en zijn bijzonder vriendelijk in het onderhoud. Met de juiste ondervloer kunt u laminaat ook in appartementen leggen, zelfs in combinatie met vloerverwarming.

Novilon

vloeren zijn mooi, gemakkelijk, en duurzaam. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. En duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie.

Wicanders

is een hout- of kurkvloer met verrassende structuren en kleuren. De vloeren worden gelakt afgeleverd en zijn slijtvast, geluiddempend en comfortabel.

Metroflor,

de sfeervolle, vlakke vloerbedekking voor ieder interieur. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van vlakke vloerbedekking. Metroflor is een planken of stroken vloer van PVCmet ideale eigenschappen.