over ons

Projecten

Wij realiseerden diverse projecten voor o.a. de Pyramide van Austerlitz, de Joannesschool in Nijmegen, het gemeentehuis in Beneden Leeuwen en Worm Lathum BV metal works in Duiven.

Informatie over projecten:
info@gerritsen-wooncomfort.nl

Service & Comfort

Nieuwe gordijnen, andere raamdecoratie of een nieuwe vloer zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Bij ons kan dat! Wij komen na een telefonische afspraak graag bij u langs. Dan hebben we alle tijd om uw wensen en mogelijkheden eens rustig op een rijtje te zetten. Als gediplomeerd binnenhuisadviseur kunnen wij u deskundig adviseren bij uw keuze. Uiteraard geheel vrijblijvend. Als u uw keuze heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat alles netjes op zijn plaats komt. Wij bieden u gegarandeerde kwaliteit door alles van het begin tot het einde in eigen hand te houden.

Betaalbare kwaliteit

Wij bieden u niet alleen uitstekende service, ook onze producten zijn alleen van de beste kwaliteit. Voor elk budget kunnen wij die kwaliteit leveren. We mogen ons al jarenlang Marmoleumspecialist noemen, een naam die we graag hoog willen houden. Bovendien zijn we trots op het feit dat we als een van de weinige adressen in Nederland gordijnen uit de Designers Collection kunnen aanbieden, een vernieuwende stijl.
We hebben bovenal een ruime collectie. Er zit altijd wel iets van uw smaak tussen. We laten het u graag uitgebreid zien na een telefonische afspraak!

Ruim 45 jaar een begrip

Sinds wij ons in 1962 in Wijchen vestigden, zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dat is natuurlijk niet voor niets.
Wilt u kennismaken met onze deskundigheid? Neem dan gerust contact met ons op! Alleen na telefonische afspraak. Zijn we even niet aanwezig? Spreekt u gerust ons antwoordapparaat in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.